Kosár

0

Üres a kosarad

SHOP

Köszöntünk a weboldalunkon!

Sziasztok! A PURPER online shopja végre Magyarországra is megérkezett! Lassan 1 éve vártuk ezt a pillanatot rengeteg tervezés és készülődés plusz az elmúlt hónapok nehézségei után (kezdve a korona vírussal, majd a terhességem csodáival), de végre azt mondhatjuk összeállt minden úgy, ahogyan Mi szeretnénk azt Nektek tálalni!

Célunk

A legújabb designerek ihlette webshop létrehozásával célunk, hogy kinézetben és minőségben egyaránt luxus kategóriás termékekkel tudjátok feltölteni gardróbjaitokat, a designer darabokkal ellentétben viszont pénztárcabarát módon. Így általunk egyszerre tudtok a hazai és külföldi divatikonokkal megegyező kiegészítőkben megjelenni, és még is marad pénzetek más fontos dolgokra is. Hisszük, hogy ez hozzájárul ahhoz, hogy egy kerek, boldog életet tudjunk élni és a nálunk megspórolt pénzt egy designer darabhoz képest bármi másra tudjuk költeni, és közben a stílusunkat sem kell feladni.

A kedvenc grafikusunk így nyilatkozott rólunk:

“A PURPER a Te helyed lesz, ha szereted a gyönyörű luxus kiegészítőket, de velük együtt azt is, ha nem kell rájuk költened még a jövő havi fizetésed is!” Ez úgy érezzük abszolút igaz ránk, hiszen a legfőbb küldetésünk, hogy a legfrissebb divatházak ikonikus darabjait, amiket nap mint nap külföldi hírességeken és influencereken láttok elhozzuk Nektek pénztárcabarát áron, mégis hasonlóan szuper minőségben.

Since 2018

2018 óta – az online shopjaink keretén belül – azon dolgozunk, hogy megismerjünk Titeket, így elhoztuk a 2023-as év legnépszerűbb napszemüvegeit, amelyek extra kinézetük mellett maximális UV védelmet nyújtanak a káros sugarak ellen is. Emellett egy új high fashion táska kollekcióval is készültünk Nektek, amik mind fenntartható, ÖKO gazdálkodásból származó 100% állatkínzás mentes, vegán bőrből lettek előállítva.Azoknak pedig, akik teljes összhangra törekednek, nekik összeválogattunk egymással stílusban és színben is passzoló szetteket, együtt kedvezőbb áron. Mindezt gyönyörű csomagolásban álmodtuk meg, hogy számotokra vagy ajándéknak is tökéletesek legyenek. Bízunk benne, hogy Ti is épp ennyire imádni fogjátok őket.

jövőkép

A táska és napszemüveg kollekciónkat később kiegészíttettük különleges és minőségi kendőnkkel/sálakkal, majd a legújabb kedvencetekkel, az ékszerekkel is. Közeli terveink közt szerepel egy saját óra kollekció bemutatása, valamint szívesen nyitnánk a ruházatok és a lakberendezési kiegészítők felé is. Emellett minden nap arra törekszünk, hogy a legjobb online vásárlási élményt nyújtsuk, reméljük ezt is alkalmunk lesz Neked is megmutatni. Amit Mi továbbra is ígérhetünk, hogy a tőlünk jól megszokott minőségben és kedvességgel fogjuk a rendeléseiteket fogadni és a csomagjaitokat összekészíteni, odafigyelve tényleg a legapróbb részletekre is!

maximális precizitás

A gyorsaság mellett csapatunk fő szempontja a maximális precizitás. Feladás előtt minden termékünket gondosan átvizsgáljuk, ha mindent rendben találtunk velük parfümmel átitatott illatos csomagba csomagoljuk Nektek, amit ajándékszalaggal és szivecskékkel díszítünk. Majd a csomagba készített apró meglepetésekkel együtt gondosan összerakjuk a rendeléseket, hogy az egyrészt a szállításnak megfelelő védelmet kapjon, másrészt ennek ellenére olyan köntösben érkezzen meg hozzátok, mintha csak a Jézuska hozná az ajándékot. Így Nektek már csak a … lesz dolgod.

#imadjukavasarloinkat

Vásárlói visszajelzéseink is ezt támasztják alá: “Sziasztok! Csak szeretném elmondani, hogy ennyire gyönyörû és igenyesen, kedvesen becsomagolt terméket még soha, sehonnan nem kaptam!” Illetve: “Az egyik legmegbizhatóbb és legprecizebb oldal vagytok, akitől valaha is rendeltem. Gyors, profi és a minőség is tökéletes!” Aki pedig még nem vásárolt tőlünk, nekik azt javasoljuk, hogy mielőbb próbálják ki, milyen egy igazi PURPER életérzéshez tartozni. Ígérjük nem fogsz csalódni és azon leszünk, hogy Téged is beszippantson ez az energia és a törzsvásárlói csapatunkba tudhassunk. A legújabb kollekcióink már rendelhetőek a SHOP-ban. Fogadjátok őket szeretettel! ❤️ purper.hu