INGYENES szállítás bankkártyás fizetéssel, előreutalás után vagy 20.000 Ft feletti rendelés esetén!

Sziasztok! 

A PURPER online shopja végre Magyarországra is megérkezett!

Lassan 1 éve vártuk ezt a pillanatot rengeteg tervezés és készülődés plusz az elmúlt hónapok nehézségei után (kezdve a korona vírussal, majd a terhességem csodáival), de végre azt mondhatjuk összeállt minden úgy, ahogyan Mi szeretnénk azt Nektek tálalni! 

A legújabb designerek ihlette webshop létrehozásával célunk, hogy kinézetben és minőségben egyaránt luxus kategóriás termékekkel tudjátok feltölteni gardróbjaitokat.

Több éve – az online shopjaink keretén belül – azon dolgozunk, hogy megismerjünk Titeket, így elhoztuk nyárra a 2021-es év legnépszerűbb napszemüvegeit, amelyek extra kinézetük mellett maximális védelmet nyújtanak a káros sugarak ellen is.

Emellett egy új high fashion táska kollekcióval is készültünk Nektek, amik mind fenntartható, ÖKO gazdálkodásból származó 100% állatkínzás mentes, vegán bőrből lettek előállítva.

Azoknak pedig, akik teljes összhangra törekednek, nekik összeválogattunk egymással stílusban és színben is passzoló szetteket, együtt kedvezőbb áron

Mindezt gyönyörű csomagolásban álmodtuk meg, hogy számotokra vagy ajándéknak is tökéletesek legyenek. Bízunk benne, hogy Ti is épp ennyire imádni fogjátok őket.

Táska és napszemüveg kollekcióink már rendelhetőek a SHOP-ban. Fogadjátok őket szeretettel! ❤️

Emellett minden nap arra törekszünk, hogy a legjobb online vásárlási élményt nyújtsuk, reméljük ezt is alkalmunk lesz megmutatni.

Amit Mi továbbra is ígérhetünk Nektek, hogy a tőlünk jól megszokott minőségben és kedvességgel fogjuk a rendeléseiteket fogadni és a csomagjaitokat összekészíteni, odafigyelve a legapróbb részletekre is! 

Aki pedig még nem vásárolt tőlünk, nekik azt javasoljuk, hogy próbálják ki, milyen egy igazi PURPER életérzéshez tartozni. 🌿✨

Köszöntünk a weboldalunkon, 

Purper Budapest 💜